Voor teams en individuen die onder druk het beste uit zichzelf willen halen!

In een snel veranderende wereld succesvol blijven vraagt om weerbaarheid, het vermogen om effectief samen te werken, én als organisatie de juiste keuzes te maken. 

Wij helpen u hierin verder te groeien middels workshops, coaching en teamtrajecten. Onze aanpak is gericht en methodisch en we werken met bewezen toptrainers uit de (boks)sport en gecertificeerde business coaches met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. 

Daarom is boksen zo krachtig

Boksen is puur en het maakt onder druk ons gedrag en patronen zichtbaar. Dit maakt het mogelijk om heel gericht en bewust te ontwikkelen, als team en als individu. Van echt contact maken, elkaar vertrouwen, tot veilig confrontaties aangaan, leren te raken zonder te kwetsen, en leren te incasseren

Met de bokssport centraal, waar geen verbergen mogelijk is, hebben we drie aandachtsgebieden: persoonlijke ontwikkeling, samenwerking én weerbaarheid van de organisatie.

Veilig Weerbaarheid Impact

Leiderschap Teambuilding  Methodisch

Uitdagend Topsport mindset Ervaringsleren

Enthousiast geworden om op een niet-alledaagse én plezierige wijze uitgedaagd te worden om verder te groeien? Als individu, als team en als bedrijf?

Download onze brochure voor de mogelijkheden en neem contact op via info@boxinginbusiness.com of laat een bericht achter op onze contactpagina.

Ontvang onze brochure

Stuur een email naar info@integraal-leiderschap.nl met je naam, organisatie en functie en ontvang van mij het gratis e-book.

Contact formulier Boxing in business

Vul onderstaande gegevens in en dan nemen we