Integraal Leiderschap

Persoonlijk leiderschap & effectieve samenwerking

-
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This module is currently closed

Over deze module

Deze module gaat in op leiding geven. Leiding geven aan jezelf én aan anderen. Door bewust(er) te zijn van waar jij zelf voor staat en welke zaken jij belangrijk vindt, ben je in staat om besluiten te nemen die dichter bij jezelf staan. 

Traditioneel werd een leidinggevende gezien als een sterke leider die in zijn eentje alle besluiten kon nemen. Echter, de huidige maatschappij vraagt (schreeuwt) om een ander type leiding geven. 

Ja, als leidinggevende zet je nog steeds de grote lijnen uit, echter de invulling doe je waar mogelijk zo veel mogelijk samen met je team. Als leidinggevende ben je een verbinder, coach en weet je anderen in hun kracht te zetten en te motiveren. Maar hoe doe je dat precies? Wat komt daar allemaal bij kijken? 

In deze module maken we gebruik van een tweetal (makkelijk lezende) boeken over leiderschap en enkele praktische raamwerken ter verdieping en aanvulling. Doordat leiderschap zoveel verschillende facetten heeft, zul je ongetwijfeld ook enkele overlappende zaken tegenkomen, wat het effect kan versterken. In ieder geval meer dan voldoende inzichten en handvatten om als leidinggevende zelfverzekerd en effectief leiding te geven!

Hoe ziet het verloop van het traject eruit?