Integraal Leiderschap

Business Essentials & Leiderschap voor (beginnende) managers

In 8 weken leren denken als een business leider

Over deze training

Je hebt een achtergrond in de operatie en die taal spreek je vloeiend. Dagelijkse uitdagingen hebben voor jou weinig geheimen. Toch heb je het gevoel dat er iets mist. Juist in  deze cruciale positie waar jij als leidinggevende het verschil wilt én kunt maken! Denk bijvoorbeeld aan de aansturing van je team, en directie gesprekken op strategisch niveau. Echter, het aanbod van de traditionele management opleidingen is breed en versnipperd. Meer dan de helft van de managers begint er niet eens aan. Niets doen is geen optie, want hetzelfde percentage faalt in binnen 2 jaar als manager. Dit moet en kan anders vindt Integraal Leiderschap! 

Integraal Leiderschap heeft met behulp van kwalitatief onderzoek leerbehoeftes in kaart gebracht van beginnend leidinggevenden. Deze uitkomsten zijn zorgvuldig vertaald naar een geïntegreerde- en doelgerichte aanpak voor het ontwikkelen van management- en leiderschapsvaardigheden. De koppeling naar de dagelijkse praktijk wordt gemaakt voor een optimaal leereffect. Deze aanpak verstrekt bovendien de uitvoering van de bedrijfsstrategie en medewerkersbetrokkenheid, terwijl u zich als leidinggevende ontwikkelt. Hierdoor krijgt u een triple-win-scenario (bedrijf, team & manager).

De training bestaat uit 2 modules en duurt in totaal 16 weken. Gedurende de training ga je actief aan de slag om je nieuwe kennis toe te passen op en in je dagelijkse praktijk. Het traject wordt digitaal aangeboden, waarbij er diverse momenten in de training gepland zijn om je opdrachten online te bespreken. Heb je behoefte aan meer contact en begeleiding, dan is er een VIP variant met coaching on the job beschikbaar.

Wil je studeren in je eigen tempo en heb je geen behoefte aan begeleiding gedurende de cursus, kies (alleen) dan voor de zelfstudie variant. Voor een optimaal leereffect, raden we je aan in dat geval zeker aan om mensen om je heen te zoeken, waarmee je de uitkomsten van de opdrachten (kritisch) kunt bespreken.  Zo zit er altijd een smaak voor je bij.

Wil je meer weten over deze aanpak, vraag dan geheel vrijblijvend ons informatiepakket aan of neem contact met ons op!

Even kort over de modules binnen deze training

Business Fundamentals

“Wat heeft je organisatie nu en straks nodig?”

Vergroot je begrip van de taal van de business en financiën, en maak kennis met strategische modellen. 

Met deze kennis en vaardigheden lever je actief een bijdrage aan de strategische bedrijfsdoelstellingen, en kun je deze vertalen naar afdelings- en persoonlijke doelstellingen

Persoonlijk leiderschap & Effectieve samenwerking

Buzzwords’ zoals managerial courage, stakeholder management, effectief communiceren, team dynamiek en werkklimaat, zijn niet altijd volledig bekend terrein en blijken in de praktijk veel tijd en aandacht te vragen.

Daarom zijn Persoonlijk Leiderschap en soft skills essentieel. Niet alleen voor jezelf, maar voor je team en het bedrijf.

Heb je een vraag over deze training?

Of heb je liever een voorproefje?

We begrijpen dat je niet altijd gelijk een keuze kunt maken, hiervoor hebben wij ons gratis en vrijblijvende informatiepakket. Klik op de knop, vul je e-mailadres is en ontvang hem z.s.m. in je inbox

Ontvang een gratis voorproefje

Stuur een mail naar info@integraal-leiderschap.nl met je naam en telefoonnummer en dan neem ik contract met je op voor het gratis voorproefje van onze training